Keisarinkotoon voi tulla pakoon remonttia

Keisarinkotoon voi tulla pakoon remonttia!

Keisarinkotoon voi tulla pakoon remonttia


Päivitetty 8.4.2021

Keisarinkodosta saa myös lyhytaikaista palveluasumista

Uusi Palvelukoti Keisarinkoto tarjoaa palveluasumista, jota on vahvistettu omalla ammattitaitoisella yöpartiolla. Tarjoamme palveluasumista sekä pitkä- että lyhytaikaiseen tarpeeseen. Asuminen voi kestää asiakkaan tilanteesta riippuen muutamista päivistä muutamaan kuukauteen tai sitten asuminen voi olla vakituista, sellaista loppuelämän mittaista asumista. Asiakkaan tarve ja elämäntilanne määrittävät palvelujen määrän, palvelujen sisällön ja asumisjakson pituuden.

Omassa kodissa asuminen voi olla hankalaa remontin keskellä

Kun taloyhtiössä alkaa putki- tai muu isompi remontti, voi ikäihmisen asuminen olla todella hankalaa. Saattaa olla erilaisia rajoituksia vessaan ja suihkuun pääsyn kanssa tai liikkumiseen liittyviä haasteita. Silloin voi olla tarpeen päästä pois remontin alta ja muuttaa hetkeksi asumaan turvalliseen ja mukavaan palvelukotiin.

Keisarinkoto Piikkiössä tarjoaa esteettömän huoneen omalla saniteettitilalla sekä kauniit yhteiset tilat asiakkaamme käyttöön. Huoneen saa kalustettuna tai voi tuoda omat huonekalut ja kalustaa huoneen mieleisekseen. Talossa on kaksi kodikasta olohuonetta ja suuri ruokasali sekä turvalliset saunatilat ja kodinhoitotilat. Lisäksi löytyy kaunis ulkoilupiha, jonne pääsee turvallisesti, milloin haluaa. Tilat on suunniteltu esteettömiksi.

Talossa on henkilökunta paikalla joka päivä. Palvelua on saatavilla tarpeen mukaan, tarvittaessa myös yöpartioltamme yöllä. Tarjolla on kattava ja maukas ateriapaketti, johon kuuluu aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala. Ruokailuista ei siis tarvitse kantaa huolta, nälkä meillä ei vaivaa. Joka päivä järjestetään myös pientä toimintaa halukkaille; voi osallistua tuolijumppaan, laulupiiriin, käsityökerhoon tai vaikkapa yhteiseen ulkoiluhetkeen lähimaastossa.

Keisarinkotoon voi tulla asumaan lyhyelle jaksolle, vaikka omaisen loman tai asunnon remontin ajaksi, mutta meille voi tulla asumaan kattavien palvelujen piiriin myös pitemmäksi ajaksi. Palvelumme räätälöidään asiakkaan tarpeeseen sopivaksi.

Ota meihin yhteyttä, katsotaan yhdessä sopiva palvelupaketti ja tule asumaan meille.

Tervetuloa tutustumaan!

Kaisa Aare-Puff

Kototiimi Oy / Keisarinkoto
Kaisa Aare-Puff
Puh. 0440292077

Tutustu esitteeseen:
”Keisarinkodon palvelut – LYHYTAIKAISEEN ASUMISEEN”