Olemme päättäneet korottaa lähihoitajiemme palkat G20:een

Olemme päättäneet korottaa lähihoitajiemme palkat

Olemme päättäneet korottaa lähihoitajiemme palkat G20!

Hoitoalan työn merkityksellisyydestä ja työn kuormittavuudesta puhutaan nykyään paljon. Siltikin kaikki meistä tekevät tätä vastuullista työtä myös pystyäksemme elättämään itsemme ja perheemme. Siksi olemme päättäneet nostaa lähihoitajiemme palkkaluokan G20:een ja toivomme sen osoittavan, että Kototiimi haluaa pitää työntekijöistään kiinni. Palkka ei ole vain rahaa vaan tällä tavoin myös arvostuksen osoitus.

Työn kuormittavuus lisääntyy, jos henkilöstössä tulee vajausta ja työ jakautuu pienemmän porukan kesken. Samoin henkilökunnan vaihtuvuus lisää työtä kun työkaverit perehdyttävät uutta tulijaa. Jotta Kototiimi voi tarjota työympäristön, jossa on mahdollisimman hyvät mahdollisuudet onnistua ja toteuttaa asiakasta arvostavaa hoivaa, haluamme panostaa siihen että meillä on parhaat ja pitkäaikaisimmat työntekijät. Uskomme, että palkkaluokan nostolla on siihen myönteinen vaikutus.

Asiakkaan hyvinvointi on meillä oikeasti ykkösasia ja arjen ohjausnuora. Palvelulupauksemme Sinulle omaa elämää” mukaisesti, hyvään elämään liittyy asiakkaan yksilöllisyyden huomioiminen, toiminnan avoimuus ja läpinäkyvyys sekä elämyksellinen palvelukokemus. Lupauksen toteutumista tukee moniammatillinen ja pitkäaikaisesti sitoutunut henkilöstömme.

Toimintamme kasvaa ja monipuolistuu, joten meillä Kototiimissä on tarjolla laaja skaala erilaisia hoiva-alan töitä – vakituisia työsuhteita, mutta myös keikkatyötä, sijaisuuksia ja määräaikaisia työsuhteita. Me tarjoamme mahdollisuuden kehittyä alan ammattilaisena ja vaikuttaa omaan työhön avoimessa ilmapiirissä. Ota siis rohkeasti yhteyttä ja tule tutustumaan.

____________
Tutustu juuri nyt avoinna oleviin työpaikkoihin täällä.