Nostamme lähihoitajien palkat G21 palkkaluokkaan

Keisarinkodossa nostamme lähihoitajien palkat G21 palkkaluokkaan

Keisarinkodossa nostamme lähihoitajien palkat G21 palkkaluokkaan

Iloisia uutisia! Kototiimin Keisarinkoto on päättänyt nostaa lähihoitajien palkat G 21 palkkaluokkaan. Korotus astuu voimaan heti.

Haluamme pitää kiinni kaikista erinomaisista työntekijöistämme ja näyttää myös tällä tavoin, että arvostamme heitä. Palkka ei merkitse kaikkea, mutta kilpailukykyinen palkka on kuitenkin osa kokonaisuutta, josta tyytyväinen yrityskulttuuri rakentuu. Ilman ammattitaitoista henkilökuntaa emme pysty tekemään mitään.

Haluankin tässä samalla esittää nöyrän kiitoksen Keisarinkodon työntekijöille kuluneesta vuodesta. Vuosi on ollut aika raskas, mutta olette tehneet erinomaista työtä. Kuljetaan yhdessä kohti seuraavaa vuotta ja katsotaan, mitä mukavia haasteita se tuo tullessaan.

Kaisa Aare-Puff

Kototiimi Oy / Keisarinkoto
Kaisa Aare-Puff
Puh. 044 029 2077