HoviKlubi-päivätoiminta tarjoaa inspiroivan yhteisön

Toivotamme Sinut tervetulleeksi HoviKlubi-yhteisöömme: HoviKlubissa voit viettää aikaasi turvallisessa, ystävällisessä ympäristössä ja nauttia inspiroivasta päivätoiminnasta.

Kototiimin päivätoiminta tarjoaa monipuolista toimintaa niin asukkaille kuin talon ulkopuolisillekin. Viikko-ohjelman sisältö vaihtelee päivittäin ja se koostuu ohjatuista kuntouttavista virike-, keskustelu-, toiminta- ja liikuntaryhmistä. Ohjelmaan voi sisältyä myös kulttuuritapahtumia, retkiä tai esityksiä. Toiminta muotoutuu asiakkaiden toiveista ja se jakaa hyvän mielen siemeniä sekä antoisia keskusteluhetkiä viikoittain. Huomioimme toiminnassamme myös juhlapäivät, vuodenvaihtelun sekä paikalliset tapahtumat.

Voit valita mielesi mukaan eri aktiviteeteista, joita voivat olla esimerkiksi ulkoilu, retket, ohjelmat, ryhmätoiminnot tai viihde. Erilaiset aktiviteetit kuntouttavat ja pitävät Sinut kunnossa. Otamme toiminnassamme huomioon myös mahdolliset rajoitteet.

Luonnossa on mukava kulkea. Keisarinkoto ympäristöineen tarjoaa miellyttäviä aistikokemuksia ja mahdollisuuden nauttia luonnosta, vaikka käyttäisit apuvälineitä. Pihapiirimme antaa paljon mahdollisuuksia mm. kuntouttavaan ulkoiluun ja hauskoihin pihapeleihin.

Hovi Klubi-ryhmään ovat kaikki tervetulleita ja jokainen voi yhteisössä ottaa oman paikkansa. Mukaan voit tulla myös katselemaan tai tapaamaan tuttuja. Yhteisössämme käy vierailijoita ja esiintyjiä. Myös tassuterapeutit ilahduttavat käynneillään.

Hyvinvointi koostuu hyvästä mielestä, riittävästä fyysisestä toimintakyvystä, terveellisestä ravinnosta ja sosiaalisista ystävyyssuhteista. Luontolähtöiset ja osallistavat toimintatapamme auttavat Sinua tekemään jokaisesta päivästä hyvän.

HoviKlubi toimintaa

TERVETULOA HOVI KLUBILLE

Tarvitsetko apua arjen toiminnoissa, muttet
saa sitä tällä hetkellä riittävästi?

Olisiko päivääsi mukava saada lisää
tekemistä ja mielekästä puuhaa?

Kaipaatko juttuseuraa ja kavereita, joiden
kanssa voisi viettää aikaa?

Tervetuloa  mukaan!

Ota yhteyttä:

Kaisa Aare-Puff

Kaisa Aare-Puff
Toimitusjohtaja

p. 0440292077
kaisa.aare-puff@kototiimi.fi

Tule mukaan päivätoimintaan!