Kototiimin Keisarinkoto tarjoaa yhteisöllistä palveluasumista sekä yksilöllistä ja itsenäistä arkea tukevaa hoiva- ja hoitopalvelua

Kototiimin Keisarinkodosta saa yhteisöllistä palveluasumista, hoitoa, kuntoutusta sekä tukipalveluita ikääntyneille ja muille erityistä tukea arjessaan tarvitseville. Tarjoamme turvallisen, yhteisöllisen asumisen sekä viihtyisän asumisympäristön.

Keisarinkodon hoivapalvelut on tarkoitettu niille, jotka eivät tarvitse tehostettua palveluasumista, mutta täysin itsenäinen asuminenkaan ei tunnu turvalliselta. Uskomme, että meistä jokainen tarvitsee ihmisiä ympärilleen, jotta arki olisi mielekästä. Jotkut ovat aktiivisemmin mukana yhteisessä tekemisessä ja esimerkiksi HoviKlubi-päivätoiminnassa. Toiset taas pitäytyvät vähän enemmän itsekseen. Tarkeintä on mielestämme mahdollisuus osallistua. Päätös on jokaisen asiakkaamme oma. Meillä he saavat pysyä ohjaajan penkillä omassa elämässään.

Henkilökunta ja arvot

Keisarinkodon henkilökunta koostuu alan ammattilaisista, jotka työskentelevät arvojemme mukaisesti.

Hoitajamme ovat ystävällisiä, luotettavia ja heidät on koulutettu sertifioidun toimintakäsikirjamme mukaiseen toimintaan. Meille on tärkeää asiakkaiden hyvinvoinnin edistäminen ja toimintakyvyn tukeminen.

Lue lisää

laadukasta toimintaa

”Laatu on yhteinen asiamme ja tärkeä menestystekijämme, jolla varmistamme asiakkaidemme tyytyväisyyden toimintaamme”.

Toiminta on ISO 9001:2015 sertifioitua