Kototiimin palvelulupaukset


Mitä palveluita tarjoamme? Mitä on hyvä palvelu?

Kototiimin palvelulupaukset kuvaavat sitä, miten toteutamme asiakaslähtöistä palvelua. ”Sinulle omaa elämää”-tunnuslauseemme kuvastaa arvomaailmaamme, asiakkaidemme kunnioittamista ja tasa-arvoisuutta. Nämä asiat huomioimalla uskomme, että asiakkaamme on meillä oman elämänsä päähenkilö.


HoviAsunto


Meillä asut omassa, viihtyisässä asunnossasi jonka voit kalustaa mieleiseksesi. Osassa asuntoja on myös minikeittiö ja kaikissa on oma, täysin esteetön WC/suihkutila. Sijaitsemme Raadelman alueella.

sosiaalinen aktiivisuus edellyttää liikuntakykyä

HoviKunto


Sinulle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, jota päivitetään säännöllisesti. Pyrimme omalla toiminnallamme tukemaan itsenäistä toimintaasi ja parantamaan jaksamistasi.

HoviMenu

HoviMenu


Meillä maistuva ruoka on tärkeä osa viihtymistä ja hyvää oloa. Erilaiset vaihtoehdot pitävät ruokavalion laajana ja terveellisenä sekä mielen virkeänä. Huomioimme myös juhlahetket.

HoviTerveys

HoviTerveys


Meillä on helppoa käydä ulkoilemassa joka päivä kun turvalliselle ja viihtyisälle pihalle pääsee suoraan olohuoneestamme. Viherpeukaloilla on mahdollisuus puuhastella kasvien ja marjapensaiden parissa.

HoviKlubi

HoviVireys


HoviKlubi-päivätoimintamme pitää virkeänä, samoin muu järjestämämme aktiviteetti. Käytämme myös tarkkaan hyväksi turvallisen pihapiirin mahdollisuudet yhteisölliseen ajanvietteeseen.

visio

HoviReissu


Teemme HoviKlubilla myös virtuaalisia elämysmatkoja yhdessä. Virkistys-, asiointi- ja harrastusreissuille järjestämme tarvittaessa henkilökohtaisen avustajan mukaan.

Tule meille töihin

HoviTurva


Yhteisöllisessä asumisessa et jää koskaan yksin. Ympäristö on turvallinen ja henkilökuntaamme on aina lähettyvillä. Apua saa aina pyytämällä. Tilat ovat turvalliset ja viihtyisät.

yhteisö

HoviYhteisö


Meillä jokaisella on vähintään yksi ystävä. HoviKlubi-päivätoiminta ja muu yhteinen toiminta luo mahdollisuuksia tutustua toisiin. Yhteisöllinen toiminta tukee toisista huolehtimista.